Ogeday'ın kardeşim diyerek bahsettiği Muhammed Canşi kimdir?

Survivor'da şampiyon olan Ogeday Girişken, oyunları kazandıktan sonra sürekli 'kardeşim' diyerek sevindiği ismin Muhammed Canşi olduğu ortaya çıktı

İSTANBUL'DA  geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Muhammed Canşi 38 gün yaşam savaşı vermiş.. İstanbul'da antrenmana giderken geçirdiği kaza sonrasında yaşamını yitiren Muhammed Caşin'in genç yaşta ölümü hem spor camiasını hem de yakınlarına yasa boğmuştu.Muhammed Canşi 25 yaşında hayata gözlerini yumdu. Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, yaptığı açıklamada, Muhammed'in yetenekli ve hedefleri bulunan bir sporcu olduğunu belirten İşseven, sporcuyu genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.Fenerbahçe Kulübü yayımladığı taziye mesajında "Milli takımımıza ve Fenerbahçemize büyük hizmetleri bulunan merhum Muhammed Canşi’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları, sevenleri ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz" diyerek taziye mesajı yayınlamış, Galatasaray Kulübü de eski sporcusu Muhammed Canşi için başsağlığı mesajı yayımlamıştı.

23 Haz 2017 - 07:58 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber