Mustafa Ceceli tüm enstrümanları kullandı

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde düzenlenen Pisidia Antiocheia Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Mustafa Ceceli konser verdi

YALVAÇ'TA bu yıl 16'ncısı düzenlenen Pisidia Antiocheia Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında dün akşam Açık Sebze Pazarı'nda Mustafa Ceceli sahneye çıktı.

Konseri Kaymakam Aytekin Yılmaz, Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ve protokol mensuplarının yanı sıra Yalvaç, Gelendost, Şarkikaraağaç ve Akşehir'den gelen yaklaşık 10 bin kişi izledi. Ünlü popçu, konserinde orkestrada yer alan tüm enstrümanları kullanarak müzikteki becerilerini de sergiledi.

Konser programında sahneye davet edilen Belediye Başkanı Tütüncü ve Kaymakam Yılmaz, Ceceli'ye çiçek ve plaket takdim etti. Başkan Tütüncü, "'Yalvaç halkı her şeyin en iyisine layıktır' dedik ve siz istediniz Mustafa beyi getirdik" dedi. Kaymakam Aytekin Yılmaz da Ceceli'nin festivale renk kattığını belirterek teşekkür etti.

Ceceli, yaklaşık 2 saat süren konserinde sevilen şarkılarını seslendirdi. Gece havai fişek gösterileriyle sona erdi.

29 Tem 2017 - 13:12 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber