Mustafa Ceceli'nin 9 yıllık evliliği tek celsede bitti!

Mustafa Ceceli ile Sinem Ceceli'nin 9 yıllık evliliği sona erdi. Ünlü şarkıcı, boşanma haberini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu

MUSTAFA Ceceli, eşi Sinem Ceceli ile evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdıklarını ifade etti.

Ünlü şarkıcının paylaşımı şöyle:
"Üzülerek belirtiriz ki evlilik birliğimizi aldığımız ortak karar sonucu anlaşmalı olarak sonlandırmış bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte özellikle çocuğumuzun her türlü gelişimi için irtibatımız sevgi ve saygı çerçevesinde devam edecektir.

Kutsal bildiğimiz ve gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiğimiz aile yaşantımıza dair böyle üzücü bir olayla gündemi meşgul etmek istemezdik. Aile mahremiyetimize bugüne kadar ve bundan sonraki süreçte saygı gösteren herkese teşekkür ederiz."

26 May 2017 - 13:38 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber