Mert Alaş, Demet Akalın'ı tanımadı

Kendall Jenner, Madonna, Kim Kardashian, Candice Swanepoel, Irina Shayk ve Lily Aldridge gibi dünyaca ünlü modellerin ve şarkıcıların moda çekimlerini yapan Türk fotoğrafçı Mert Alaş, Demet Akalın'ı tanımadı...

LONDRA'DA yaşayan 45 yaşındaki fotoğrafçı, ünlü markalardan ve yıldız isimlerden her moda çekimi için 1 milyon 200 bin dolar (yaklaşık 4 milyon 900 bin lira) alıyor. Sosyal medyada 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan Alaş yaptığı fotoğraf çekimleriyle her geçen gün servetine servet katıyor. Son olarak Victoria's Secret melekleriyle anlaşma yapan Türk fotoğrafçı, bir takipçisinin "Demet Akalın'ı nasıl buluyorsunuz?" sorusuna şaşırtan bir cevap verdi.

"DEMET AKALIN MANKEN Mİ?"
Sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yaptığı sırada takipçilerinden gelen soru üzerine dünyaca ünlü fotoğrafçı, "Demet Akalın kim? Tanımıyorum, manken mi?" yanıtını verdi. Bunun üzerine Demet Akalın'ın fanları, sosyal medyada Alaş'a büyük tepki gösterdi.

27 Haz 2017 - 22:40 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber