Mehmet Erdem yeni albüm müjdesini verdi

Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde sahne aldı. Erdem, konser öncesi gazetecilere verdiği röportajda yeni albümün de müjdesini verdi

İZMİRsevenleriyle, Gaziemir ilçesinde bulunan Optimum Alışveriş merkezinde bir araya gelen ünlü şarkıcı Mehmet Erdem, konser öncesi İHA muhabirinin sorularını yanıtlayarak İzmir’in ikinci memleketi olduğunu söyledi.
İzmir’de liseyi okuduğunu sözlerine ekleyen Erdem, okul hayatında Bornova’ya sürekli gidip geldiğini ve bu yüzden de İzmir’in kendisi için önemli bir şehir olduğunu ifade etti. Yaz aylarında Çeşme’de çıktığını aktaran Erdem, İzmir’den kopamadığının altını çizdi. Erdem, yeni albümle ilgili yöneltilen bir soru üzerine ise sevenlerine sevindirici bir haber verdi. Dokuz şarkılık yeni bir albüm hazırladığını aktaran Erdem, yeni albümüm ekim sonu gibi çıkacağını belirtti.
Ünlü şarkıcı kısa röportajın ardından sevenleriyle buluştu. Kendisini dinlemek için alış veriş merkezine akın eden onlarca vatandaş ünlü şarkıcının şarkılarıyla güzel bir akşam geçirdi.

19 Ağu 2017 - 20:21 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber