Kopyala yapıştır haberciliği yapmayın!

Meryem Uzerli hakkında yakınlaşma iddialarına sinirlenen başarılı oyuncu Oktay Kaynarca sonunda dayanamadı ve suskunluğunu bozdu "Kopyala Yapıştır Haberciliği Yapmayın"...

ATVekranlarında büyük bir beğeniyle izlenen ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ isimli dizide Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca sosyal medya hesabı üzerinden hakkında yapılan yalan yanlış haberler için isyan etti.

Diziye katıldı katılacak derken en sonunda Suzi karakteriyle dahil olan Meryem Uzerli hakkında yakınlaşma iddialarına sinirlenen başarılı oyuncu sonunda dayanamadı ve suskunluğunu bozdu. Kopyala yapıştır habercilikten vazgeçilmesi gerektiğini savunan Kaynarca, işin kolaycılığından kaçınmak gerektiğini ve sorumsuzca yapılan bir haber üzerine saatlerce konuşulduğunu ve arayıp sorma zahmetinde bile bulunulmadığından yakındı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm neden yayınlanmadı? Oktay Kaynarca sebebini açıkladı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. 54. bölüm fragmanı henüz yayınlanmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hayranlarını üzecek haber geldi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bugün yok mu? Atv'nin reyting rekortmeni dizisinin yeni bölümü 17 Ocak Salı günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması üzerine Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

ALANYA'DAKİ SON GELİŞMELERİ KAÇIRMAYIN!

Yeni Alanya Gazetesi artık Android, iPhone ve iPad'inizde! Dünyanın neresinde olursanız olun, Yeni Alanya Gazetesi Android, iPhone ve iPad uygulaması ile gazetenizi alıştığınız şekilde okuyabileceksiniz.

IOS uygulaması : https://itunes.apple.com/tr/app/haber-sistemi/id492732333?mt=8?l=tr&mt=8 Bu uygulama hem iPhone, hem iPad için tasarlanmıştır. Artık hem iPad'inizde hem iPhone'unuzda benzer kullanıcı deneyimini yaşayabileceksiniz.
Android uygulaması:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dimmedya.yenialanya

14 Oca 2017 - 17:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber