İrem Derici'den duygusal mesaj

Şarkıcı İrem Derici, küçüklük fotoğrafını paylaşıp annesine övgüler yağdırdı

İREM  Derici, sosyal medya hesabından annesinin kucağında oturduğu küçüklük fotoğrafını paylaşırken, duygusal bir yazı kaleme aldı. Ünlü popçu, İnstagram paylaşımına, "Annem beni ağlattı bu gece. Eski fotoğraflara zaafımı bilirsiniz belki. Bir ton geçmişten fotoğrafla yüzleştim bu gece ama bu çok koydu. Ana-baba kıymeti bilmek lazım, benim canım annem her gün Sabah akşam hala 30 yaşına gelen kızını 3 yaşında gibi görüyor. 'Bak aklım sende, üşütme, sağlığına dikkat et, seni çok seviyorum, sen benim ilk göz ağrımsın, sana canım feda...' İyi ki senin kızınım, benim hükümet gibi anam! İyi geceler herkese. Uyuyorlarsa da gidin bir öpün ananızı babanızı, üstleri açılmıştır belki, örtün" notunu yazdı. İrem Derici'nin, çocukluk fotoğrafında annesinin gençliğine benzemesi gözlerden kaçmadı.

25 Şub 2017 - 11:38 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber