Hayalimdeki rol Rita Hayworth

Hayalimdeki rol Rita Hayworth

GÖKÇE Bahadır, BeStyle dergisine röportaj verdi. Oyuncu, “Canlandırmayı çok istediğin bir rol var mı?” sorusu üzerine Hollywood’un efsane yıldızlarından Rita Hayworth’ı oynamak istediğini açıkladı:“Rita Hayworth’ın hayatını oynamak isterdim. İzlediğimde çok etkilenmiştim. Ya da çok ünlü bir dansçının hayatını canlandırmak mesela. Bir de müzikal yapmayı çok istiyorum.”

Oyuncu, “Gökçe Bahadır 60 yaşına geldiğinde Meryl Streep olur mu?” sorusuna da şöyle yanıt verdi: “Ah ne muhteşem bir kadın değil mi? Umarım ben de onun gibi, hep daha iyisi için uğraşırım, inanılmaz projelerde yer alırım ve ödüllere doymam.”

28 Tem 2017 - 11:21 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber