Hasan Hacıince'den şık davet

Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Haydar Usta Kebap Evi, önceki akşam keyifli bir akşam yemeği davetine sahne oldu

Hasan Hacıince'den şık davet
Hasan Hacıince'den şık davet
Haber albümü için resme tıklayın

Hasan Hacıince'den şık davet 

AYTEMİZ Alanyaspor'un eski başkanlarından olan işadamı Hasan Hacıince, yakın dostlarına kuzu çevirdi. Hacıince'nin davetine Alanyaspor Kulüp BaşkanıHasan Çavuşoğlu, 2. Başkan Kamil Köseoğlu, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, turizmci Uğur Sipahioğlu, Hüseyin Alaattinoğlu, Grand Asia Beach Resort Hotel sahibi Dilaver Çekiç ve Garanti Bankası Sanayi Şubesi Müdürü Hülya Şahiner katıldı. Hasan Hacıince'nin kendi çiftliğinden getirdiği kuzuyu özenle pişiren Haydar Büyüktaş, şık bir sunumla davetlilere ikram etti. Sıcak sohbetler eşliğinde geç saatlere kadar mekanda kalan Hasan Hacıince ve yakın dostları, hoşça vakit geçirdiler.

17 May 2017 - 14:59 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber