Hanife'nin ekran macerası bitti!

Birkaç gündür ekranda görünmeyen Hanife, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile programa devam etmeyeceğini belirterek "Sosyal medya hesabımı da kapatacağım" dedi

İSMİ izdivaç programı ile özdeşleşen ancak yıllardır aradığı eş adayını bir türlü bulamayan gelin adayı Hanife, birkaç gündür ortalarda yoktur. Konuyla ilgili kanal yönetiminden de herhangi bir açıklama yapılmazken, hayranları müzmin gelin adayının akıbetini merak etmeye başlamıştı. 
SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI 
Nerede olduğu merak edilen Hanife hakkında başka bir programa gideceği yönünde haberler bile yapılmaya başlandı. Ancak tüm dedikodular Hanife'nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile son buldu. 
"PROGRAMA DEVAM ETMEYECEĞİM" 
Zuhal Topal'ın programında başka bir programa geçmek için ayrılmadığını belirten Hanife, "Artık sağlığım iyi olmadığı için programa ilerleyen zamanda da devam etmeyeceğim. Hakkımda yapılan olumsuz yorumlar beni ve ailemi üzüyor. Bu sebepten çok yakında sosyal medya hesabımı da kapatacağım" dedi.

09 Ara 2016 - 11:58 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber