Giyemeyeceği elbise için 16 bin TL ödedi

Bülent Ersoy'un 16 bin TL vererek aynı elbisenin tüm bedenlerini satın aldığı iddia edildia

POSTA Gazetesi'nin iddiasına göre, Bülent Ersoy önceki hafta Levent'te bulunan bir AVM'nin içindeki dünyaca ünlü lüks markaların satıldığı bir mağazaya gitti. Burada 4 bin TL değerinde bir elbise satın almak istedi ve "44 bedeni var mı?" diye sordu. Mağazada diğer tüm bedenler vardı ama elbisenin 44 bedeni yoktu.

Bülent Ersoy bunun üzerine "Bu elbise bana nasip olmadıysa kimseye olmasın" dedi ve tüm bedenleri satın almak istedi. 16 bin TL ödeyen Diva elbisenin tüm bedenlerini aldı.

20 Ara 2015 - 15:30 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber