Ebru Gündeş resmen para basıyor!

Ebru Gündeş, 22 kez sahneye çıktığı Günay’dan servet kazandı

EBRU Gündeş, 22 kez sahneye çıktığı Günay’da binlerce kişiyi eğlendirdi. Ünlü sanatçıyı dinlemek için yer bulmak çok zor.
Ebru Gündeş, eğlence dünyasının lokomotifi durumundaki Günay Restaurant'da tüm sezon boyunca full çekti. Rezervasyonlar günler, hatta aylar öncesinden doldu. Günay'da 22 kez sahneye çıkan Gündeş, şimdiden 2018 için birçok anlaşmaya imza attı. 
ÜÇ SAAT SÖYLÜYOR
Sanatçı, çıktığı her konserden yaklaşık 100 bin lira kazandı. Bu da toplamda yaklaşık 2 milyon 200 bin lira kazanç elde ettiğini gösteriyor. Her konserde üç saat kaldığı sahnede 50 şarkı okuyan sanatçı, giydiği kıyafetlerle de göz doldurdu. (Özlem Avcı -Sabah) 
RAKAMLARLA EBRU GÜNDEŞ 
HER GECE 50 ŞARKIDAN TOPLAM 1100 ESER SESLENDİRDİ
TOPLAM 66 SAAT SAHNEDE KALDI
22 KONSERDE 30 FARKLI KOSTÜM GİYDİ
HER HAFTA 400 KİŞİDEN TOPLAM 8 BİN 800 KİŞİYE SESLENDİ

30 Nis 2017 - 12:37 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber