Duygu Bal Survivor'da yarışacak!

Acun'dan bir bomba daha. Duygu Bal yeni sezonda Survivor'da yarışacak. Duygu Bal hakkındaki detaylı bilgiyi sizler için derledik. İşte Duygu Bal'ın hayatı ve başarıları

ACUN Ilıcalı'nın Survivor'da yarışmacı olarak açıkladığı Duygu Bal kimdir?Acun Ilıcalı'nın sevilen yarışma programı Survivor'ın yeni sezonunun kadrosu yavaş yavaş belli oluyor... Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda Pascal Nouma, Ümit Karan gibi futbolcuların, Nihat Doğan, Mustafa Topaloğlu gibi şarkıcıların Özge Ulusoy, Irmak Atuk gibi mankenlerin yarıştığı bir kadro kurmuştu... Tolga Karel'in Survivor'da yarışacağı kesinleşen ilk ünlü olduğunu Twitter'dan ilan eden Acun Ilıcalı, diğer isimleri ileri ki günlerde paylaşacağını belirtmişti ve attığı yeni tweet ile 2 isim daha açıkladı.Milli voleybolcu Duygu Bal ile anlaşan ve Survivor'ın bu yıl 'olimpik tatta' olmasını isteyen Ilıcalı Londra Olimpiyatları'nda 800 metrede 1. seride en önde koşarken aşil tendonundan sakatlanan milli atlet Merve Aydın'la da el sıkıştı...

 Duygu Bal kimdir?

Duygu Bal (d. 25 Mart 1987, Ankara), Türk voleybolcu. Voleybola Ankara'da başladı. Vakıfbank Güneş Sigorta altyapısından yetişmiştir. Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi öğrencisidir. EmlakToki'de oynadıktan sonra 2007-2008 sezonunda Vakıfbank Güneş Sigorta takımına transfer oldu. Mevkii Orta Oyunculuk olan Duygu Bal milli formayı yüzden çok kez giymiştir. 2010-2011 sezonunda İtalya A1 Ligi takımlarından Riso Scotti Pavia'ya transfer olmuştur. Yorumcular tarafından ülkemizin gelecek vadeden önemli oyuncuları arasında gösterilmektedir. Genç yaşına rağmen takım arkadaşlarını yönlendirerek takımın performansını artırıp birçok maçın kazanılmasında lider rolü üstlenmiştir. 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Fenerbahçe ile 2012 yılında doğum gününde CEV Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşamıştır. Ayrıca Doha'da düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda 3.lük elde eden Fenerbahçe kadrosunda yer almıştır.

27 Oca 2014 - 09:26 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber