Doğum günü partisinde kavga!

4 yıl önce boşanan Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan, oğulları Atlas'ın doğum günü partisinde kavga etti

7 yıllık evliliklerini 2012'de bitiren Gülben Ergen ile Mustafa Erdoğan, önceki gün oğulları Atlas'ın (10) yaş günü partisinde bir araya geldi. Vatan Gazetesi'nde yer alan haberine göre; Ortaköy Pique Family Club'te yapılan partide, eski karı koca ilerleyen saatlerde bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışma esnasında çiftin oğulları Atlas, Ares ve Güney bakıcıları tarafından salondan çıkartıldı.

GÜLBEN'SİZ FOTOĞRAF! 

Tartışma İnstagram sayfasına da taşındı. Mustafa Erdoğan, doğum günü partisinden Gülben Ergen'in olmadığı fotoğrafı seçti, sayfasından paylaştı. Gülben Ergen ise kavgaya rağmen instagram'a eski eşinin de olduğu aile fotoğrafını yükledi.

20 Oca 2017 - 11:20 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber