Diva'yı çıldırtacak savunma: Elimde sakallı resimleri var

Bülent Ersoy ile mahkemelik olan Onur Akay, "Ben Bülent Ersoy'u çok severim. Sevmesem elimdeki sakallı fotoğraflarını yayardım." diyerek ilginç bir savunma yaptı

FELAKET Tellalı lakabı ile ünlenen Türk sanat müziği sanatçısı  Onur Akay, Uçankuş TV'de yayınlanan, İki Kadın isimli programa telefonla canlı olarak bağlandı. Türk müziğinin  Diva'sı  Bülent Ersoy ile mahkemelik olmasına ilişkin ilginç bir savunma yaptı.

"BÜLENT ERSOY'UN ELİMDE SAKALLI FOTOĞRAFLARI VAR"

Program sunucuları  Onur Akay'a,  Bülent Ersoy'la olan mahkemesini sorunca, "Ben Bülent Hanım'ı çok seviyorum ve bastığı yeri öperim. O fotoğraflar zaten bir televizyon kanalında çıktı ve daha kendisinin bile haberi yok. O bir  Diva ve ekranda çıkan fotoğrafı sosyal medyada paylaşılabilir. Ben onu sevmeyen biri olsam, elimde sakallı fotoğrafı var onu da atardım." dedi.
Programda birden  Bülent Ersoy gibi konuşmaya başlayan  Onur Akay, sunuculara ve izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

24 Tem 2017 - 09:43 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber