Coşku tavan yaptı

Yaz gecelerini düzenlediği partilerle renklendiren Summer Garden Club, önceki gece ünlü Dj Chi Pah'ı eğlence severler ile buluşturdu

KONAKLI'DA bulunan ünlü eğlence mekanı Summer Garden Club'da İbiza Planet partiler hızla devam ediyor. Power FM sponsorluğunda önceki gece eğlence severlerin karşısına çıkan ünlü Dj Chi Pah, canlı performansı ile Summer müdavimlerini coşturdu. Cih Pah'a sahnede Drummer Jay de eşlik etti. Işık ve meşale şovlar ile daha da renklenen Summer Garden'da sabahın ilk ışıklarına kadar süren muhteşem bir eğlence yaşandı. 

İLGİLİ HABERLER

Nice yıllara Sadık

Alanyum fidan dağıttı

Gurbetli geceler

Gençlerle nöbette

Pekin yemekte

Gazetecileri ağırladı

Dostlar buluştu

21 Tem 2016 - 18:18 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber