Çavuşoğlu ve Oktay aileleri dünür oldu

Bir süredir birlikte olan Şeyda Oktay ve Okan Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katıldığı törenle nişanlandı

Çavuşoğlu ve Oktay aileleri dünür oldu
Çavuşoğlu ve Oktay aileleri dünür oldu
+1
Haber albümü için resme tıklayın

DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hayri Çavuşoğlu ve Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun ağabeyleri Ahmet Çavuşoğlu'nun inşaat mühendisi olan oğlu Okan Çavuşoğlu, eski Oba Belediyesi Meclis Üyesi ve Oktay Elektrik sahibi Şeref Oktay'ın psikolog kızı Şeyda Oktay ile nişanlandı. Aile arasında yapılan nişan töreninde genç çiftin yüzüklerini Bakan Çavuşoğlu taktı. Her iki aile üyelerinin de eksiksiz katıldığı törende neşe ve mutluluk hakimdi. Törenin ardından konuşan Bakan Çavuşoğlu, "Yeğenim Okan ve Şeyda kızımızı tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin" dedi.

23 May 2017 - 11:26 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber