Çağatay Ulusoy'dan yeni aşk

Bir süredir kimseyle beraber adı anılmayan Çağatay Ulusoy'un 'İçerde' dizisindeki rol arkadaşı Duygu Sarışın ile aşk yaşadığı iddia edildi

UZUN zamandır özel hayatıyla gündemde olmayan Çağatay Ulusoy, sonunda yalnızlığına son verdi. Hürriyet'in haberine göre; Çağatay Ulusoy, aradığı aşkı kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın’da buldu. Show TV'de yayınlanan 'İçerde' dizisinde oynayan Duygu Sarışın ve Çağatay Ulusoy'un birlikte olduğu iddia edildi.

DUYGU SARIŞIN KİMDİR?

1987 İzmir doğumlu olan Duygu Sarışın, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Oyunculuk bölümünü bitirmiştir. İzmir Ekonomi Üniversitesi, Moda Tasarım Bölümü’nde dersler alan Duygu Sarışın, İzmir Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmıştır. Ekranlara 2011 yılında Cennetin Sırları dizisiyle merhaba diyen Sarışın, daha sonra İnadına Yaşamak, Kaçak Gelinler, Güneşi Beklerken, Rengarenk gibi dizilerde rol almıştır. Show Tv ekranlarında yayınlanan İçerde dizisinin kadrosuna dahil olan güzel oyuncu dizide bir polis memurunu canlandırıyor.

DİYAR ONAR İLE ANILMIŞTI
Adı yıllar önce Serenay Sarıkaya ve daha sonra da Amerikalı genç model Taylor Marie Hill'le anılan Çağatay Ulusoy son olarak Diyar Onar ile anılmıştı. Çağatay Ulusoy ile sosyetik güzel Diyar Onar'ın  başlayan arkadaşlığın aşka dönüştüğü iddia edilmişti.

23 Şub 2017 - 12:29 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber