banner391
banner405

Bizimkiler'in Cemil'inden kötü haber!

Bizimkiler dizisinde 'Şarhoş Cemil' karekterini canlandıran oyuncu Uğurtan Sayıner yoğun bakıma alındı

Bizimkiler'in Cemil'inden kötü haber!

banner404
Türk televizyonlarının efsane dizisi olan Bizimkiler'de 'Şarhoş Cemil'i canlandıran oyuncu Uğurtan Sayıner'den kötü haber geldi. 'Sevim koş' sözüyle akıllara kazınan oyuncu Sayıner, alkol bağımlılığından kurtulmak için yoğun bakıma alındı.
Ünlü oyuncunun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Sayıner'in alkol nedeniyle yoğun bakıma alınması, 'Cemil'in rolu gerçek oldu' yorumlarının yapılmasına neden oldu.
Uğurtan Sayıner kimdir?
Uğurtan Sayıner (1944, Samsun), tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.
İktisat fakültesi mezunu olan Sayıner, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen - Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare, ve Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş topluluklarında çalıştı. Sinema ve televizyon dizilerinde de rol alarak, Bizimkiler dizisinde canlandırdığı "Sarhoş Cemil" karakteriyle zirveye çıktı. Bir dönem bir cafe - bar işleten sanatçı, İzmit depremi mağduru ünlü kişi olarak da tanındı.
Filmografisi
Kabaktanmı Dudaktanmı - 2012
Yağmurdan Sonra - 2010
İki Koca Adam - 2007
Kızarmış Ekmek Demli Çay - 2006
Sevda Tepesi - 2005
Bir Kurşun İkimize Yeter - 2005
Falımda Bir Kız Var - 2004
Yazlıkçılar - 1993
Bir Milyara Bir Çocuk - 1990
Bizimkiler - 1989
El Kızı - 1989
Biri Ve Diğerleri - 1987
Perihan Abla - 1986
İstanbul 1979 - 1979
banner355

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.