Bir dizi daha bitiyor!

Kaderimin Yazıldığı Gün geçtiğimiz yılın en çok konuşulan dizileri arasında hep zirvede yer aldı. Ancak ikinci sezonla birlikte ilk bölümlerden sonra büyük bir düşüş yaşayan dizi kısa sürede reyting kurbanları arasında adı geçenlerden oldu. Nihayetinde "dizi bitiyor" dedikoduları ayyuka çıktı ve geçtiğimiz gün Mesut Yar, Posta'daki köşesinden o haberi verdi

EKRANLARIN

fenomen dizilerinden biri olma yolunda ilerlerken ikinci sezonunda su kaynatan Kaderimin Yazıldığı Gün'ün final bölümüyle veda edeceğini, Posta'daki köşesinden Mesut Yar şöyle duyurdu:

"Kaderimin Yazıldığı Gün (Star TV) dizisinde sona gelindi. Dizi iki hafta sonra final yapacak. Açıkçası son dönemde yaşadığı kan kaybına rağmen TV köşelerine birçok konu çıkarmayı başaran dizinin neden bu noktaya geldiği net değil... Ama gerçek olan bir şey var ki, tek başına starların dizi kurtaramadığı bir devre girdik. Ve hikaye artık her şeyden önemli. Ekseninden çıkınca, seyirci refleks olarak “üstü kalsın” diyebiliyor... Sonuç itibarıyla Hatice Şendil, Özcan Deniz ve daha nice parlak ismi kadrosunda bulunduran dizinin kaderinin acıyla noktalandığı gün iki hafta sonra salı gecesi olacak. İlk benden duyun istedim!"

19 Ara 2015 - 12:35 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber