atv'nin favori dizisi ekranlara veda ediyor! İşte final tarihi

ATV'nin sevilen dizisi Karadayı, 8 Haziran pazartesi yayınlanacak olan 114'üncü bölümüyle ekrana veda edecek

ATV'nin sevilen dizisi Karadayı, 8 Haziran pazartesi yayınlanacak olan 114.bölümüyle ekrana veda edecek.

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği Ay Yapım imzalı Karadayı, 8 Haziran pazartesi yayınlanacak olan 114.bölümüyle final yapıyor.

SEZON SONU EKRANA VEDA EDİYOR

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Melike İpek Yalova, Yurdaer Okur ve Çetin Tekindor'un yer aldığı ATV 'nin ilgiyle izlenen fenomen dizisi Karadayı bu sezon son defa ekranda olacak. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği ay yapım imzalı Karadayı, bilindiği üzere bu sezon sonunda final yapacak.

ERHAN YAZICIOĞLU AÇIKLADI

3. sezonuyla da ilgiyle izlenilen dizi 8 Haziran Pazartesi yayınlanacak olan 114.bölümüyle büyük bir final yapacak ve izleyiciye veda edecek. Dizinin final tarihi haberini ise, dizide Mehmet Saim karakterini canlandıran başarılı oyuncu Erhan Yazıcıoğlu açıkladı.

10 Mar 2015 - 18:48 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber