Asena Atalay: Dava bitince aklanacağım!

Eski eşi Caner Erkin'e mal paylaşımı davası açan, ayrıca mal varlığına tedir konulması için mahkemeye başvuran Asena Atalay, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi

ASENA Atalay açtığı davalarla ilgili ''Gerçekler er ya da geç ortaya çıkacak. Bu yüzden rahatım. Davalar sonuçlanınca neyin ne olduğu ortaya çıkacak. Elbet aklanacağım, kendimi paralamama gerek yok.'' dedi.

SİT-COM İSTİYOR

Sunuculuk yapan Asena Atalay,oyunculuğa sıcak baktığını söyleyerek ''Sit-com dizi yapmak istiyorum. Benim için eğlenmek önemli. Eylül ayında yapabilirm.'' dedi. Asena Atalay, 1 yıl önce boşandığı Caner Erkin'den oğulları Çınar için harcadığı 451 bin TL'yi istemiş ve yıllık 600 bin TL tedbir nafakası talep etmişti. Caner Erkin de Çınar'ın velayetini alacağını açıklamış, eski eşinin akıl sağlığından yoksun olduğunu iddia etmişti.

'ANNE OĞUL HİÇ AYRILIR MI?'

Öte yandan Asena Atalay'a geçtiğimiz günlerde Caner Erkin’in oğulları Çınar’ın velayetini almak için dava açacağı hatırlatılınca, "Oğlumu magazin malzemesi yapmam.  Anne ile oğul hiç ayrılır mı, biz etle tırnak gibiyiz, birbirimizden kopamayız” diye konuşmuştu.

23 Şub 2017 - 12:35 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber