Aleyna Tilki'den yeni rekor

Yeni şarkısı ‘Sen Olsan Bari’, 24 saatte 5 milyonun üzerinde izlenerek Türkiye rekoru kıran Aleyna Tilki, meslektaşları Rihanna, Shakira ve Selena Gomez’i geride bıraktı

MÜZİK kariyerinin ilk çalışması ‘Cevapsız Çınlama’ ile 11 ayda 307 milyon izlenme sayısına ulaşan Aleyna Tilki, yeni bir rekora imza attı.

"Youtube’da en çok dinlenen Türkçe şarkı" rekorunu elinde bulunduran 17 yaşındaki popçunun ikinci parçası ‘Sen Olsan Bari’, 1 günde 5 milyonun üzerinde izlendi. Bu alanda Türkiye rekoru kıran Tilki, dünyada da ilk 10’a girdi.

Tilki, dünyaca ünlü meslektaşları Rihanna, Shakira ve Selena Gomez’i geride bırakmayı başardı. Rihanna’nın yeni klibi 24 saatte 4 milyon 924 bin, Shakira’nın klibi 4 milyon 884 bin, Gomez’in klibi ise 3 milyon 980 bin kez izlendi.

ÇAĞATAY'I GEÇTİ

Genç şarkıcıdan önce en çok izlenen klip, 3 milyon 85 bin izlenme ile Çağatay Akman’ın ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ına aitti.

29 Tem 2017 - 14:49 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber