Aldattığı eşi, yakışıklı mahkumu yerin dibine soktu

Ünlü bir iş adamının kızı ile aşk yaşayan dünyanın en yakışıklı mahkumu Jeremy Meeks'in eşi, "Gerçek tarafından tokatlanmak, yalan tarafından öpülmekten daha iyidir." yazısını paylaştı

Aldattığı eşi, yakışıklı mahkumu yerin dibine soktu
Haber albümü için resme tıklayın

ABD'de sabıka fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldıktan sonra ünlenen Jeremy Meeks, ilk olarak  Bodrum'da görüntülendiği milyarder sevgilisiyle  California'da görüntülendi.

EŞİNDEN MANİDAR GÖNDERME

Ünlü bir moda markasının sahibi Sir Philip Green'in kızı Chloe, Meeks ile şimdi de  California'da görüntülendikten sonra Meeks'in ayrılma kararı aldığı karısı Melissa Meeks,  Instagram'dan çok imalı bir açıklamada bulundu.
"GERÇEK TARAFINDAN TOKATLANMAK..."

Melissa Meeks, kocasının ünlü olduktan sonra milyarder sevgilisi nedeniyle kendisinden ayrılmak istemesine ilişkin "Gerçek tarafından tokatlanmak, yalan tarafından öpülmekten daha iyidir" yazısını Instagram'da paylaştı.
Yakışıklı mahkumun karısının bu sözlerle kocasının kendisini aldatmasına ve ayrılık kararı almasına cevap verdiği yorumu yapılıyor. Meeks, daha önce ayrılık kararı nedeniyle bu şekilde sert ve ima dolu bir açıklama yapmamıştı.
Bodrum'da çekilen yasak aşk pozlarının ortaya çıkmasından sonra Meeks'in karısı Melissa Meek, evliliğini bitirmeye karar vermişti.

Yakışıklı mahkumun aldattığı eşi ve çocukları;

17 Tem 2017 - 15:38 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber