ABD Başkanı gibi korunan Diva, otelde 4 kral dairesi kapattırdı

Tatili için Bodrum'a gelen Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy kaldığı otelde 4 kral dairesini kapattırdı. Ersoy adeta ABD Başkanı gibi korundu

TÜRK sanat müziğinin  Diva'si  Bülent Ersoy bir otelin tam 4 kral diaresini kapattı. Lükse düşkünlüğüyle bilinen  Diva, farkını ortaya yine koydu.

OTELİN GÜVENLİĞİ ÜST DÜZEYE ÇIKTI

Gündoğan'da bulunan bir otelde tatil yapan  Bülent Ersoy otelin 4 kral dairesini birden kapattı.  Bülent Ersoy, objektiflere yakalanmamak için otelin güvenliğini üst düzeye çıkarttı. Çevresinde bulunan odalar ve kaldığı kral dairesinin denize bakan tarafında güvenlikler kuş uçurtmadı. Tatil yaptığı 4 gün boyunca, otelin kral dairelerinin bulunduğu kata sadece  Bülent Ersoy'un yakınları, özel garsonu ve korumaların çıktığı öğrenildi.

MERDİVENLERDEN ÇIKARKEN ZORLANDI

Bülent Ersoy 4 gün sonra otelinden dışarı çıkarak  Bodrum gecelerinde eğlendi.  Bodrum marinada gezen Ersoy daha sonra  Bodrum Pier isimli restorana giderek  Gökhan Sezen'i dinledi. Oldukça neşeli görülen Ersoy gazetecilerin sorularını kısa cevaplarla yanıtladı. Ersoy tatilinin güzel geçtiğini söyleyerek hızlı adımlara restorana geçti. Beyaz bir elbise giyen Ersoy'un çantası ise dikkatlerden kaçmadı. Merdivenleri çıkmakta zorlanan Ersoy, gazetecilerden destek alarak restorana ulaştı

20 Ağu 2017 - 09:05 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber