'Şimdi ben ne yapacağım'

Antalya’da zabıta memuru Ayhan Demirörs'ün bankadan kredi olarak çektiği 25 bin 300 TL, otomobilin lastiğini patlatan hırsız tarafından torpido gözünden çalındı

OLAY, saat 10.00 sıralarında Kepez İlçesi, Teomanpaşa Mahallesi, Yeşilırmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Kepez Belediyesi'nde zabıta memuru olarak çalışan Ayhan Demirörs, sabah saatlerinde bankadan kredi çektikten sonra 07 YOU 44 plakalı otomobiline yöneldi. Demirörs, aracına bindikten sonra parayı torpido gözüne bıraktı. Demirörs tam hareket edeceği sırada otomobilin yanına gelen bir kişi arka lastiği bıçakla patlattı. Ayhan Demirörs'ün otomobilinden inmesini fırsat bilen hırsız, aracın kapısını açarak torpido gözündeki 25 bin 300 lirayı alarak hızla kaçmaya başladı. Peşinden koşan Ayhan Demirörs, hırsızı yakalayamadı. Durumu polise bildiren Ayhan Demirörs, borçlarını ödemek için kredi çektiğini belirterek, "Bankadan çıkarken beni takip etmiş. Şimdi ben ne yapacağım?" diye konuştu.

Polis, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

28 Ağu 2015 - 14:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber