'Gezi' yüzünden mi çıkmayacağım?

Serdar Ortaç Gezi Parkı eylemlerine neden katılmadığını açıkladı

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, konserlerini neden iptal etmediğini ve Gezi Parkı eylemine neden katılmadığı hakkında açıklamalarda bulundu. Eskiden bu işlere çok karışırdım diyen Ortaç, "Mantığım bana Apolitik ol diyor" diye konuştu.
Bir hayli mutsuz ve yorgun görünen Serdar Ortaç, yaşanan olaylardan dolayı konserini iptal etmediği için çıkan eleştirilere "İptal edersem 150 bin dolarlık tazminatın oluyor, iptal etmezsen de bu sefer Serdar niye şarkı söylüyor oluyor?" 

"BABAMA DA MAHCUBUM" 

Babasının ölüm yıldönümüyle ilgili konuşan Ortaç "Mesela dün babamın ölüm yıldönümüydü. Babam mezardayken ben şarkı söyledim. Babam mezardan çıkıp bana 'Ne hayırsız adamsın be, ben öldüm burada yatıyorum. Sen orada şarkı söylüyorsun mu diyecek? O zaman ben babama da mahcubum"

"MANTIĞIM APOLİTİK OL DİYOR" 

Ne yapacağımı şaşırdım diyen Ortaç, "Ama mantığım Apolitik ol hiçbir şeye karışma, taraf olma kendi hayatında sorumluluklarını devam ettir. Eskiden bu işlere çok karışırdım ve başım ağrırdı" diyen oyuncu, artık beste yapmak istiyorum, şarkı yazmak istiyorum ve Apolitik olmak istiyorum. Bu saatten sonra paramı biriktirip ölümü bekleyeceğim" diye konuştu.

09 Haz 2013 - 22:22 - Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber