Dizi setinde vuruldu

Dizi setinde karavanında bekleyen oyucu Mete Horozoğlu, yakınlardaki bir tartışmada ateşlenen kurşunla yaralandı

Dizi setinde karavanında bekleyen oyucu Mete Horozoğlu, yakınlardaki bir tartışmada ateşlenen kurşunla yaralandı.
'Öyle Bir Geçer Zamanki' dizisi ve 'Nefes' filmiyle tanınan ünlü oyuncu Mete Horozoğlu, dün saat 11.00 sıralarında İstanbul Kocamustafapaşa'da çekilen 'Kayıp' isimli dizisinin setinde kaza kurşununun hedefi oldu.
Setin yakınında iki grup arasında başlayan tartışmada silahların çekilmesinin ardından kurşunlardan biri, dizi setindeki karavanda bulunan Horozoğlu'nun baldırına isabet etti. Ekipteki arkadaşlarından yardım isteyen oyuncu aynı karavanla Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

KURŞUN BACAĞI DELDİ 

İlk müdahalesi Acil Servis'te yapılan oyuncunun sağ baldırından giren kurşunun bacağı delip çıktığı öğrenildi. Tedavisinin ardından taburcu edilen Horozroğlu, Fatih Asayiş Büro Amirliği'ne giderek şikâyetçi oldu.
Olayı anlatan Horozoğlu, "4-5 arkadaş dizi çekimi için hazırlanıyorduk. Mahallede iki grubun arasında bir olay yaşanmış. Tek bir kurşun geldi. Söylenecek şey, verilmiş sadakamız varmış. Daha kötü bir şey de olabilirdi" dedi.
Bu arada çatışan kişilerden Yunus B. ile Cemil A. olaydan sonra yakalandı. Olayda silahla yaralanan Cemil A. Samatya Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

D PRODUCTIONS'TAN AÇIKLAMA: 

Horozoğlu'nun oynadığı dizinin yapımcısı D Productıons da bir açıklama yaparak, oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi:
'Kanal D ’nin yeni sezonda ekrana gelecek, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği “Kayıp” dizisinin setinde dün talihsiz bir olay yaşandı. Samatya semti yakınlarında gerçekleşen çekimler esnasında, dizi ekibi silahların patladığı bir sokak çatışmasının ortasında kaldı. Oyuncumuz Mete Horozoğlu, hazırlandığı karavana isabet eden bir kurşunla sağ baldırından yaralandı. Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi yapılan Horozoğlu, kısa bir süre sonra taburcu edildi. Sağlık durumu ve morali yerinde olan Mete Horozoğlu, bir süre dinlenecek'

29 Tem 2013 - 17:01 - Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber