2013 yazına damgasını vuracak diziler

İşte 2013 yazına damgasını vuracak olan o diziler

GÜNEŞİ BEKLERKEN
Kanal D'nin yaz dönemindeki yeni dizilerinden biri. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Gökçe Yanardağ, Yağmur Tanrıseven, Hande Doğandemir gibi oyuncular yer alıyor.Güneşi Beklerken, Bursa'nın Gölyazı iyçesinde sakin bir hayat süren bir anne kızın hikayesi üzerine kurulu.Demet ile kızı İstanbul'a tanışırlar ve hayatları bambaşka bir dönemece girer.

GÜZEL- ÇİRKİN

Kanal D'nin yeni dizilerinden biri de Güzel- Çirkin.Polisiye türündeki dizinin kahramanları Murat ve Nazlı.Biri eski ekolden diğeri yeni yetme iki polisin maceraları üzerine kurulu dizi.Naz Elmas, Ali Sunal, Mehmet Çevik dizinin kadrosunda yer alan oyuncular.

FAKİR GENCİN ROMANI

Bu diziyi izlemek için seyircinin yaz sonunu beklemesi gerekecek. Nik Xhelilaj ve Fahriye Evcen dizinin başrollerini paylaşıyor.Sezonun iddialı dizilerinden biri olarak nitelendiriliyor Fakir Gencin Romanı.Dizi bir aşk hikayesi üzerine kurulu.

AŞK HİKAYESİ

Geçen yıl Adını Feriha Koydum ile kariyerinde zirve yapan Çağatay Ulusoy yeni bir diziyle ekrana dönüyor.
Aşk Hikayesi adlı dizide Ulusoy'a Serenay Sarıkaya eşlik ediyor. Dizi, bir dönem ülkemizde de yayınlanan The O.C adlı ABD yapımının uyarlaması.Aşk hikayesi, fakir bir genç ile zengin bir kızın aşk öyküsünü anlatacak.

BENİM HALA UMUDUM VAR

Bu dizi de iki sevilen ekran yüzünü bir araya getiriyor.Gizem Karaca ile Berk Oktay dizinin başrol oyuncuları.Benim Hala Umudum Var, temmuz ayında ekrana gelecek.Dizi Star TV'de yayınlanacak.

12 Haz 2013 - 19:00 - Kültür-Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber