Kötü başlangıç

YENİ

sezona kötü başlayan Süper Lig'deki temsilcimiz Alanyaspor, 2'nci haftada da sahadan eli boş ayrıldı ve sezona kötü başlangıç yaptı. Takımdan ayrılanlar ve kadro dışı kalan bir çok oyuncuya rağmen az transfer yapan Alanyaspor, en önemli 2 hücum oyuncusu Fernandes ve Candeias'ı bu sene çok arayacak gibi gözüküyor. Emre Akbaba'nın takımı sırtlamaya çalışması, M'Billa'nın isteği, hırsı ve azmi, Vagner Love'ın gol pozisyonlarına girmesi de 2 haftadır yetersiz kalıyor. Defans olarak bir türlü hazır hale gelemeyen ekibimiz 2 haftada kalesinde 6 gol gördü. PTT 1. Lig'den küme düşen Bandırmaspor'da ilk 11'de zor forma şansı bulan Fofana'yı Safet hoca Süper Lig'de ilk 11 oynatarak hangi akla hizmet ediyor, anlamış değilim. Fofana, Bursaspor maçında girdiği 3 ikili mücadeleden hiç birini kazanamadı ve 7 uzun pasta 2 isabet sağladı. Fofana PTT 1. Lig ekiplerinden bir takıma kiralanmalı ve kendisini geliştirmeli. Safet hoca sene başında 'Korkulu rüya görmeyiz' diye açıklamada bulunmuştu ama üzülerek söylüyorum bu takım son 3 sıradan kurtulamaz. Bursaspor maçında sahada ilk yarı olmayan ekibimiz 2'nci yarı biraz oyuna hareket getirse de, basit defans hataları yüzünden sahadan mağlup ayrıldı. Yeni transferlere baktığımızda M'Billa istekli ve azimli, Maniatis ise yetersiz kalıyor. Yıllardır defans olarak sıkıntı çeken ekibimizin yeni stoper oyuncusu Welinton ilk maçında istatistik şirketlerinin ortalama puanına göre 5.9 puan ile sahanın en kötüsü seçildi. Geçen sene de lige kötü başlangıç yapmıştık. Ligin 2'nci devresinde Fernandes ve Tzavellas gibi önemli oyuncular ile takım toparlanmıştı. Bu sene de transferleri ligin 2'nci devresine bırakmak büyük bir risk olur düşüncesindeyim. Transfer olarak 2 sezonda büyük yanlışlar da yapılmışken, bu takıma 2 nokta transfer şart.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Sevban Şanlı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber