Alanya'da, kırsala modern çocuk parkı

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü; kırsaldaki Keşefli, Yaylakonak, Beyreli ve Kargıcak Mahallesi'nde yeni çocuk oyun parklarını hizmete sundu

Haber: Alper KUTAY

MERKEZ ve kırsal mahallelere yaptığı hizmetlere aralıksız devam eden Alanya Belediyesi, çalışmalar kapsamında çocukları da unutmuyor. Kırsaldaki Keşefli, Yaylakonak, Beyreli ve Kargıcak Mahallesi'nde başlatılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 4 mahallenin ihtiyacı olan çocuk parkları bugün itibariyle hizmete açıldı. Mahallelerinde ilk kez çocuk parkı gören vatandaşlar ve çocuklar, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti. “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğlenip güzel vakit geçirebilecekleri, eğlenirken öğrenebilecekleri alanların her mahallede olması için çalışıyoruz" diyen Başkan Yücel, "Bugüne kadar parkı ve sosyal alanları bulunmayan mahallelere yeni çocuk parklarını kazandırdık. Tamamlanan parkların çevre düzenlemeleri de yapılacak. Parksız mahalle kalmayacak" açıklaması yaptı.

#

21 Tem 2017 - 14:34 Antalya/ Alanya- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

halil - SORUN ADEM BAŞKANA SEÇİMLERDE BİRİNCE CIKTIĞIN ÇIPLAKLI MAHALLESİNDE KAÇ TANE PARKIN VAR ADEM BEY NE DİYON BU İŞE BU ARADA EN AZ 6000 İNSAN VAR BU MAHALLEDE. ZAMANI GELİNCE GEREKEN YAPILCAK.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 14:34
07

çakallah mahallesi - bizim mahalleye nezaman gelecek alanya belediyesi acaba ???çakallar mahallesi..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 14:34
06

Cikcilli sakini - Cikcilli bile dururken kırsala park, yol diyorsunuz. Size güvenen destek verenlerden birisi olarak büyük hayal kırıklığı yarattı.8 ay önce başvuru yaptım ama belediye gelip bir çözüm bile bilmiyor. Fakat iş reklam olunca yapıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 14:34
05

gumuskavak - Bizim mahalleye nezaman yapacaksiniz parki bizim orda cok yagciniz var gumuskavak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 14:34
04

Kemal Sarıkoç - köylerde ki mahallelerdekini boşver merkeze bak, her taraf toz toprak, asfalt kalmamış yollarda. Fığla, Hasbahçe ve cikcilli de doğru dürüst ne park, ne çocuk parkı ne de asfalt var!! Köylerdeki hizmet merkezde de olsun istiyoruz :))))))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 14:34
03

YETER - PARK İŞİNİ BIRAK BAŞKAN SEN ŞEHİR İÇLERİNİ ÇÖZ YETER. OLMADIK YERLERE ASFALT YAPACAĞINIZA GELİN KONAKLININ İÇLERİNDEKİ YOLLARA BAKIN.MAHALLE ARALARINDAKİ YOLLAR İÇİN ARAZİ ARAÇI GEREKİR HALDE.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 14:34
02

KONAKLI - ADEM BEY PARK İLE UĞRAŞACAĞINA GELDE KONAKLIDAKİ KALDIRIM TEZGAHLARININ HALİNİ ESNAFIN HALİNİ GÖR YAZIK YAZIK.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 14:34
01

Alanya'dan - Geçen günlerdede yazmıştım büyükhasbahçe ve fığla mh de ne asfalt ne yol ne park var.alanyanın en hızlı gelişen mh leleri. Ne desek boş bunlar boş işlere devam etmeye yemin etmiş.......

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 14:34

Çorum Haber