Kadınlar Plajı

ALANYA

-Gazipaşa yolu üzerindeki Uğrak Mahallesi sınırlarında olan Kadınlar Plajı geçtiğimiz haftalarda misafir ağırlamaya başladı. İsmi Ay Sultan olan Kadınlar Plajı'na yoğun ilgi her geçen gün artıyor. Alanya Otogarı'ndan başlayarak Kadınlar Plajı'na kadar ücretsiz servis imkanı da sunuluyor. Kendim de bizzat gittim, gördüm. Gerçekten çok basarılı bir sosyal tesis. Büfeler, kabinler, localar ve en önemlisi güler yüzlü personel. Alanya'nın böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Zira her bayanın muhafazakar bayanlara hizmet veren şehir dışındaki büyük otellere günlük kullanım için bile ücret verebilecek durumu yok. Misafirler sadece Alanya'dan değil Gazipaşa'dan da geliyor. Aynı ücretsiz servis Gazipaşa'ya da tahsis edilmiş.

29 Temmuz Cumartesi saat 18.00'de resmi açılışı yapılacak. Açılışa da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel yapacak.
Aynı tarihlerde de Gökbel Yaylası'nda 12. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreş Festivali var. Antalya yöresinde yapılan büyük güreş organizasyonlarından biridir bu festival. Gerek siyasilerin, gerek sporcuların, gerekse Alanya halkının yoğun ilgi gösterdiği bu güreşler Alanya'nın yerli turizmine katkı sağlamaktadır.
Bu iki organizasyon da aynı tarihlere denk gelmiştir.
Böyle bir olayı bile kargaşa, spekülasyon yaratma amacıyla kullanan bir kesim var ki inanılacak gibi değil. Vay efendim neden aynı tarihe gelmiş, vay efendim bu tarih çakışması bilinçli yapılmış, vay efendim bu bir ayrıştırmaymış... Asıl gerçek ayrıştırıcı bunları diyenlerin ta kendisi. Alanya'ya hizmet gelmiş mi, gelmemiş mi umrunda olmayan bu güruh, hizmetten önce hizmetin kim tarafından getirildiğine bakan ayrıştırma yanlılarıdır. Yani hizmeti A kurumu getirirse kötü, B kurumu getirirse iyi diyen bir tavra sahipler. Belediyeciliği anlamamış, hala takım tutar gibi o belediye senin, bu belediye benim ayrıştırmasına giriyorlar. Siyasi ideolojin ne olursa olsun Alanyamıza, ülkemize hizmet eden herkese saygı duymalısın. Ancak o zaman ilerleyebilirsin.
Demem o ki Alanyamızda güzel şeyler oluyor. Lütfen çomak sokmaya çalışmaktan vazgeçin. Ve kim güzel bir iş yaparsa alkışlamayı bilin. Bizim amacımız bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Anıl Kara - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber