İyi ki varsın eren

TERÖR

bu kez hain yüzünü Trabzon Maçka’da gösterdi.

Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile daha 15 yaşında olmasına rağmen üstün cesaret ve feragat örneği gösteren, hainlerin yuvalarını tespit ederek güvenlik güçlerine yardımcı olurken şehit düşen kardeşimiz Eren Bülbül ile canımız bir kez daha yandı.
Şehit Eren Bülbül kardeşimiz tıpkı Çanakkale destanını yazan 15’liler gibi Türk’ün üstün cesaret vasfını üzerinde taşıyarak şahadet şerbetini içmeye nail olmuş yiğit bir Türk evladıdır.
Yüreğimizden geçenleri duygu yükünün ağırlığı ile kaleme alırken bile güçlük çekerken, kiralık kalem sahipleri polise taş atan bir çocuk vefat ettiğinde sayfalarında boy boy resimleri ile devletimizi suçlarken, devleti ve milleti için canından vazgeçmiş yiğit kardeşimiz Şehit Eren’e 3 satırı çok görenlerin Türk basınının şerefli birer üyesi olmadıkları aşikârdır.
Hadi bu yüz karaları yanlı, taraflı devlet düşmanı olabilirler ama sosyal medya hesaplarında polise taş atan ile vatan için canından geçenleri aynı kefeye koymak daha da üzücü ve can yakıcıdır.
MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli de konu ile alakalı açıklamalarda bulunmuş, “Çanakkale'de emperyalizme meydan okuyan 15'lilerin bu zamandaki adı olan Eren Bülbül'ün kahramanca ve 80 milyona mal olan onurluca mücadelesi asla hatırdan çıkmayacaktır" demiştir.
Şehidimizin terör örgütlerine meydan okuyan bir şeref numunesi, cesaret nişanesi olduğunu belirtmiştir.
Sözlerine, terörün yuvalandığı Kandil Dağı'nı işaret ederek devam liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin, “Bir gece Kandil'de görünmenin, bir sabah sınır ötesindeki diğer husumet yuvalarının başına ateş topu gibi düşmenin vakti gelmiştir. 15 yaşındaki Eren'e silah doğrultan ve emperyalizmin emellerine zincirlenmiş korkak hainler, anasından doğduklarına mutlaka pişman edilmelidirler. Kahramanca şahadeti göze alanlar, şerefsizce yaşayan insanlığın defolu yüzlerine katbekat hesabı sormaya muktedirdir" sözlerinin ardından Kandil’e operasyon düzenlenmesi bazı muhalefet mensuplarını rahatsız etmiş olacak ki açıklama yapma gereksinimi duymuşlar.
Kandil’i her defasında hedef gösteren liderimizin bu açıklamalarından sonra seslerini yükseltenlerin hep ana muhalefetten olmasını Türk milleti görmektedir.
Kuzey Irak’ta yapılması planlanan sözde "Bağımsızlık Referandumu" üzerinden MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye saldıranlar, liderimizin konu ile alakalı açıklamalarını görmezden gelip kendi genel başkanlarının “Özerklik” açıklamalarını unutmuşlar sanırım.
Milliyetçilikten dem vuranlar, terörist cenazelerine gidip tabutlarına omuz veren genel başkan yardımcılarına ne diyecekler acaba?
"Milliyetçilik" diyenler “Özerklik” getireceğini söyleyen genel başkanlarını ne yapacaklar?
Altı Ok'un 2.'si olan milliyetçiliği yaşamayarak, yaşayanlara “Faşist” yakıştırması yapanlar, sadece alelade madde olarak sayan zihniyet mi milliyetçilikten söz edecek?
Türk milliyetçilerinin kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisi ve lideri Sayın Devlet Bahçeli, "Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben" anlayışına sahip Türkiye’nin tek siyasi partisinin lideridir.
MHP’nin yalnızca görüş ve politikaları değil, tabelası bile hainlerin korkulu rüyasıdır.
Ülkemizin ve milletimizin bekasının sigortası olan MHP’nin neferi olmaktan şeref ve gurur duyuyoruz.
Hiçbir oluşum ve zihniyetin bizleri Hakk'ın yolunda, milletin yanında olmaktan alıkoyamayacağı gibi, daha da hırs ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Bu düşüncelerle sözlerime son verirken, Trabzon Maçka’da şehit düşen Başçavuş Ferhat Gedik ve 15 yaşındaki yiğidimiz Eren Bülbül’e rabbimden mekanlarının cennet olmasını niyaz ederim.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Hasan Cantürk - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber