Horoz yatmaz çalışır

YAZIMA

geçmeden önce her türlü olumsuzluğa rağmen stadyuma gelen ALBİMO Alanyaspor seyircisine teşekkür ediyorum. Yazılarıma olan ilgiye ve taraftarın sorunlarının dile getirilmesi için serzenişlerine ilk kez bu kadar yoğun bir şekilde şahitlik ettim. Yüzümü gören 'Bunu da dile getir' diye üstelik, sorumlu benmişim gibi konuştu. Bunlara değinmek gerekiyor. Stadyuma gelindiği zaman giriş bölümünde jandarma araçlarla birlikte normal taraftarı aynı yerde kontrol ettiği için araç kuyruğu uzadıkça uzadı ve tartışmalar yaşandı. Passolig kartı olmayanlar yukarı bölüme alınmadı. Bu doğru olabilir ama düzenleme yeri yanlış ve insanlar isyan etti. Kapılarda ise yine sorunlar vardı. Yönetimden kaynaklanmayan passolig uygulaması halen sorun yaratıyor. Gözümün önünde üç tane kombine yükleten seyirci içeri giremedi ve daha sonra bu insanları basın tribününden diğer tarafa geçerken gördüm. Yine gündüz kulüpten maç bileti yükleten beş kişi içeri giremedi. Kapıdaki cihaz çift geçiş olduğu gerekçesiyle bu kişilerin içeriye girişini kabul etmedi. Bunun üzerine passolig sorumlusunu çağırdık. Bize verdiği cevap ise sadece 'Müşteri temsilcisini arayın' oldu. Buna rağmen arandı ve telefonlara bakılmadı. Bu kişilerden üç kişi maçın 20 dakikasında tekrar bilet alarak içeri girdi. İki kişi ise isyan ederek geri döndü. Bu sadece bir kapıda olanlar. Öbür kapılarda neler oldu bilmiyorum ama Alanya’daki passolig sorumlularının taraftar gelmiş, gelmemiş umurunda değil. Umarım bunlar düzelir ve her hafta seyirci kaybetmeyiz.ALBİMO Alanyaspor maçı kazanmak için her şeyi yaptı. Özellikle ikinci yarı olağanüstü çalıştı. Rakibe top göstermedi. Birinci ve ikinci bölgede yapılması gerekenler yapıldı ama üçüncü bölgede çoğalamadık ve sonucu duran top belirledi. Kadro seçimine ve futbolculara tek tek değinirsem, 90 dakika bizi devamlı hop oturtup kaldırtan, umudumuzu diri tutan ve çok yorulan futbolculara haksızlık etmiş olurum. Ama geçteğimiz hafta da yazdım. Ayite’nin alternatifi ara dönemde muhakkak alınmalı ve Ayite, Türk futbolu ve hakemler hakkında bilgilendirilmeli. İlk yarı nerdeyse 10 kişi oynadık. Önemli bir ayrıntı da takımın yükünü taşıyan Emre’nin her duran topu kullanmak istemesi yanlıştı. Vuruşlarda yorgunluğun etkisini net gördük. Duran topu iyi kullanan oyuncularımız var ise onlar kullanmalı. Bunu da son dakikada gördük.ALBİMO Alanyaspor, futbol oynamak isterken rakip Denizli ise maçı soğutmak için her şeyi yaptı. Özellikle Kazım maç sonuna kadar insanları çıldırttı. Buna prim veren ve son dakikada Kazım'a sarı kart göstererek eyyam yapan ve maçın sonuna 4 dakika ekleyen hakem de futbolun güzel olmayan yönüydü. Her şeye rağmen maçı çevirmek için olağanüstü gayret gösteren futbolcuları kutluyorum. Bazen oynanan futbol sonuca etki yapmayabilir. Önemli olan kazanma arzusu ve mücadele etmektir.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Veysel Okşar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber