Meteoroloji'den Akdeniz'e sağnak uyarısı

Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde yarın öğle saatlerinden itibaren mevzii ve gök gürültülü sağanağın etkili olmasının beklendiği uyarısında bulunuldu

BATI Akdeniz'in iç kesimlerinde yarın öğle saatlerinden itibaren mevzii ve gök gürültülü sağanağın etkili olmasının beklendiği uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bölgede yarın havanın genelde parçalı bulutlu olacağı belirtildi. Bölgenin iç kesimlerinin öğle saatlerinden itibaren mevzii sağanak ile gök gürültülü sağanak geçeceğinin tahmin edildiği kaydedildi.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olması beklenmeyen Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur illerinde rüzgarın kuzey ve batı, öğle saatlerinden itibaren güney yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceğinin öngörüldüğü bildirildi.

11 Haz 2017 - 21:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber