Alanya için müjde

Alanya, bugün ve yarın etkili olması beklenen yağmurun ardından baharla buluşacak ve yeniden yazdan kalma günler yaşayacak

KIŞ mevsiminin son ayı olan Şubat'ın son günlerinde sıcaklıklar artmaya devam edecek. Bugün ve yarın hava sıcaklıkları 1-2 derece artarak 14–15 derece civarında seyredecek. Ancak aynı günlerde şiddetli yağış da kentte etkili olacak. Perşembe ve Cuma günleri ise sıcaklıklar artmaya devam edecek. Önümüzdeki hafta Alanya’da hava sıcaklığı hissedilir derecede artacak. 
Haftasonu 18 dereceyi bulacak olan hava sıcaklığı, Pazartesi ise 22 derecelere kadar çıkacak.

21 Şub 2017 - 00:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber