29 Temmuz 2017 Alanya - Antalya Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporlarını açıkladı. Peki Alanya'da yarın hava durumu nasıl olacak?

İŞTE hava durumu ile ilgili son gelişmeler:

Alanya, Antalya bölgesinde ve civarında yarınhava sıcaklığının 32° derece civarında olması ve havanın Güneşli olması bekleniyor. Alanya, Antalya civarında yarın için nem oranının yüzde 53 olması ve rüzgar hızının ortalama 8.05 km/h şeklinde seyredeceği öngörülüyor.

29/07/2017, Cumartesi günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 32° derece ve en düşük 28° derece şeklinde olması bekleniyor. Cumartesi günü hava Güneşli olacak.

30/07/2017, Pazar günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 34° derece ve en düşük 28° derece şeklinde olması bekleniyor. Pazar günü hava Güneşli olacak.

31/07/2017, Pazartesi günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 34° derece ve en düşük 28° derece şeklinde olması bekleniyor. Pazartesi günü hava Güneşli olacak.

28 Tem 2017 - 18:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber