İşleri karıştırmaktan kurtulmuş

GÖZDE bir mekanın işletmecisi olan beyefendi, bugünlerde işleri birbirine karıştırır olmuş. Mekanın tek sorumlusu olan ve her işle kendisi ilgilenen beyefendi, aynı zamanda üç bayan ile de birlikteymiş.

Bayan arkadaşlarına mı, yoksa işine mi vakit ayıracağını bir türlü bilemeyen beyefendi, iş yerine gelen bayan arkadaşlarını da idare etmekte zorlanıyormuş. Bir masadan diğer masaya koşarak, "Arkadaşım, müşterim" diyerek bayanları oyalayan beyefendi, aynı zaman da işleri de yürütmekte güçlük çekiyormuş. Sonunda bayanların ikisinden ayrılan beyefendi, hem bugünlerde tek sevgilisi olan hanımefendi ile rahat tavırlar sergiliyormuş, hem de işlerini yoluna sokmanın keyfini sürüyormuş.

#

18 Haz 2012 - 00:07 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber