Eski sevgililerine rezil olmuş

SAYGIN bir kurumda görev yapan genç adam, şimdilerde birbirleri ile kanka olan iki eski sevgilisine rezil olmuş. Çok iyi gitar çalan ve kız arkadaşlarını da gitarı sayesinde tavlamayı başaran genç adam, ilk sevgilisi olan bir restoranın halkla ilişkiler müdiresine şarkı yazarak onu mest etmiş.

Bu kızdan ayrılan ve bir süre sonra başka bir kızla çıkmaya başlayan genç adam, kendi kendine, "Yorulmama gerek yok. Aynı şarkıyı bu kıza da onun için yazdığımı söyleyeyim. Yenisini yazmaya ne gerek var" diyerek, şarkıyı yeni sevgilisine isimleri değiştirerek söylemiş. Adeta aşk sarhoşu olan kızın, genç adama olan hayranlığı bir kat daha armış. Bir süre sonra bu kızdan da ayrılan genç adam, bugünlerde bekarmış. Fakat eski sevgilileri olan iki hanımefendi, birbirleri ile kanka olmuşlar. Geçenlerde laf lafı açmış ve konu şarkılara gelmiş. Beyefendinin ikisine de aynı şarkıyı söylediğinin farkına varan kızlar, "Nasıl yedik biz bu numarayı" diyerek kendilerine üzülmüşler.

#

19 Haz 2012 - 00:00 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber