Yeni yıla yeni tarife

ALANYA Belediyesi, kendi tasarrufunda bulunan tarihi ve ören yerlerinin ücretlerini 2013 şartlarına göre güncelledi.

Buna göre; Damlataş Mağarası’nın giriş ücreti hasta tedavisi için günlük 25 kuruş, yetişkinlere 3,39 TL, öğrencilere ise yüzde 50 indirimli olduğu açıklandı. 25 kişiden fazla guruplara 2,12 TL ücret uygulanmasına, ayrıca 1 Kasım 2012 ile 30 Nisan 2013 tarihleri arası kış sezonunda 40 kişiden fazla guruplara 1,00 TL olarak uygulanmasına karar verildi. Kızılkule giriş ücreti ise 17 yaş ve üzeri olanlardan 3,39 TL olarak belirlendi. Tersane’ye 17 yaş ve üzeri olanlardan 3,39 TL, Damlataş Mağarası, Kızılkule ve Tersane için üçlü giriş bileti alınması halinde 8,48 TL alınacağı bildirildi.
GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI UNUTULMADI
Öte yandan 17 yaş ve altındaki gençler, çocuklar ve öğrenciler ile bu yaş grubundaki öğrenci gruplarına refakat eden öğretmenlerden, 65 yaş ve üstü vatandaşlardan, gaziler, şehit ve gazilerin eş ve çocuklarından, engelliler ile bir refakatçisinden, er ve erbaşlardan, basın kimlik kartı sahiplerinden, Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli ve emeklileri ile refakatindeki eş ve çocuklarından ve Müzekart sahibi olanlardan ücret alınmayacak.

#

17 Ara 2012 - 00:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber