Yarı Maratonda 7 aylık bebeği ile koştu

ALANYA’DA düzenlenen 13'üncü Uluslararası Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonu'na katılan 34 yaşındaki Seçil Özpağda, oğlu 7 aylık Mehmet Sadi ile koştu.

ALANYA’DA düzenlenen 13'üncü Uluslararası Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonu'na katılan 34 yaşındaki Seçil Özpağda, oğlu 7 aylık Mehmet Sadi ile koştu. Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Uluslararası Alanya Atatürk Halk Koşusu ve Yarı Maratonu renkli görüntülere sahne oldu. Yarışlar, Atatürk Anıtı’nın önünde 21,1 kilometrelik yarı maraton startı ile başladı. 61 sporcunun katıldığı yarışı, 49 sporcu tamamladı. Yarı maraton bayanlarda 1.35.23'lük dereceyle Tuğba Çavran 1'inci, 1.37.04'lük dereceyle Serpil Aras 2'nci, 1.54.08'lik dereceyle Çiğdem Özcan 3'üncü oldu. Erkeklerde ise Ali Gözükara 1.20.23'lük dereceyle 1'inci olurken, Emre Aşkar 1.31.18'lik dereceyle 2'nci, Akın Yeniceli 1.35.19'luk dereceyle 3'üncü oldu. Yarı maratona İstanbul'dan katılan Seçil Özpağda, bebek arabasındaki oğlu 7 aylık Mehmet Sadi ile koştu. Yarışın en renkli sporcusu Seçil Özpağda, Arnavut taşından oluşan parkurda bebek arabasının aşırı derecede sallanması ve oğlunun rahatsız olması nedeniyle yarışı 5 kilometre sonra bıraktı. Yarışa tamamlamak maksadıyla katılmadığını belirten Özpağda, "Eşim Mehmet Özpağda'ya eşlik etmek için geldik. Bebeğim Mehmet Sadi ile birlikte ilk yarış deneyimini burada yaşadım. Eşim bu sporu hobi olarak yapıyor. Bebeğimin spora şimdiden alışması için eşimle birlikte geziyoruz" dedi. Yarı maratonun ardından 5 bin ve 2 bin metre halk koşusu yarışları yapıldı. Yarışların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını TAF Temsilcisi Mithat Şahin ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Saim Kanlı verdi.

#

27 Şub 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber