Yaralı yakınlarının hastane önünde bekleyişi sürüyor

Beşiktaş'ta dün meydana gelen terör saldırısında yaralananların tedavileri kaldırıldıkları hastanelerde devam ediyor

ŞİŞLİ Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören yaralıların yakınlarının da acil bölümünün önünde bekleyişi sürerken, hastane çevresinde ve girişinde de polis güvenlik önlemi aldı.
CENAZELER ADLİ TIP KURUMUNDAN ALINIYOR
BEŞİKTAŞ'taki hain terör saldırısında şehit olan polis ve sivillerin cenazeleri aileleri tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınıyor. Belediye araçları ile alınan cenazeler yapılacak tören için Emniyet Müdürlüğü'ne götürülecek. Adli Tıp Kurumu'ndaki Türk Bayraklarının da yarıya indirildiği görüldü.
ACILI BABA: ANKARA'DAN SINAV SONRASI 2 GÜNLÜĞÜNE GELDİ
Arkadaşlarının patlamadan sonra haber alamadığı, bunu da twitterden duyurduğu Mustafa Berkay Akbaş'ın cenazesini alan babası Salim Akbaş şöyle konuştu:
"19 Yaşında. Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi. İstanbul'a Ankara'dan sınav sonrası sadece 2 günlüğüne geldi. Gezmek için geldiler. Tesadüfen taksiyle oradan geçiyorlar. Hepsi bu. Sadece bu. Bu kadar tesadüfi, bu kadar basit bu kadar ucuz. Bunun için şehit. Yok ben istemiyorum oğlum şehit olsun. Oğlum katledildi . Ben başka bir şey demiyorum. Mustafa Berkay Akbaş gelecek vadeden bir tıp öğrencisi. Başkent Üniversitesi'nde. Hayali doktor olmaktı. Böyle insanlara yardım etmekti. Ama ben onu cenaze arabasıyla geri götürüyorum şimdi. Twitter'da kayıp ilanı olan çocuk. Terörü sadece lanetlemeyle bitseydi. Yıllardır lanetliyoruz. Yarın çiçek bırakırlar. Başka bir şey yapmazlar. Ben istemiyorum oğlum şehit olsun. Oğlum katledildi."

11 Ara 2016 - 12:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber