Yakalandı denmişti ama serbest bırakıldı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "hava kuvvetleri imamı" olduğu belirtilen ve Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığında 16 Temmuz sabahı yakalanıp serbest bırakılan Adil Öksüz'ü İstanbul'da karşıladığı iddiasıyla İzmir'de gözaltına alınan kişi, serbest bırakıldı

İZMİR Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şubesi  ekiplerince dün akşam saatlerinde Buca ilçesinde gözaltına alındıktan sonra  emniyete götürülen Ali K, ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Güvenlik  güçlerinin, şüphelinin, Alman vatandaşı bir gurbetçi olduğunu ve Adil Öksüz ile  bir bağlantısının bulunmadığını belirlediği öğrenildi.
Bu arada Ali K'nın polise, söz konusu tarihte yurt dışında olduğunu  gösteren bir belge sunduğu belirtildi.
İzmir'de dün ihbar üzerine Buca ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen  polis ekipleri, ''hava kuvvetleri imamı" olduğu belirtilen Adil Öksüz'ü serbest  bırakıldığı Ankara'dan İstanbul'a gelişinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda  karşıladığı ve cep telefonuyla konuşmasını sağladığı iddiasıyla Ali K'yı  gözaltına almıştı.

31 Ağu 2016 - 12:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber