Yağış kazaya neden oldu

Bolu Dağı'nda yoldan çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı

KAZA, D-100 karayolu Bolu Dağı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan Enes B. idaresindeki 67 DP 892 plakalı lüks otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil içinde bulunan araç sürücüsü Enes B. ve yanında yolcu olarak bulunan Tolga K. yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldılar. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken yoldan çıkan araç ise çekici yardımı ile bulundu yerden çıkarıldı.

22 Nis 2017 - 23:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber