'Yabancı gelinlerimizle buluşacağız'

'EL Estünde Kimin Eli Var' sosyal platformunun son projesi olan, 'Dünya Anneleri Dostluk Gecesi' ile Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir’in eşi Ayşe Özdemir, Alanya'da yaşayan yabancı gelinlerle bir araya gelecek.

Özdemir tarafından başlatılan 'El Üstünde Kimin Eli Var' sosyal platformu kapsamındaki projeler devam ediyor. Projenin koordinatörleri Hülya Eryılmaz, Julia Alaettinoğlu, Pauliina Müftüoğlu ve Ayşe Özdemir, bu projeyi Alanya'da yaşayan yabancı gelinler için hazırladı.
'ANNE BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR' 'Dünya Anneleri Dostluk Gecesi'nin amacı hakkında bilgi veren Özdemir, "Anne bizim için önemlidir. Kadının çocuğu olsun olmasın, o bir annedir. Toplumda derleyici, toparlayıcı ve eğitimcidir. O yüzden 'Dünya anneleri' dendi projenin adına. Türk kültüründe böyle, Finlandiya ve bütün Avrupa'da da böyle. Gece, 10 Mayıs 2013 Cuma günü Banana Beach Otel'de saat 19.30 da gerçekleşecek. Gecede yabancı gelinlerle kültür alışverişinde bulunulacak. Farklı ülkelerin kendilerine özgü halk oyunları gösterilecek. Yemek, canlı müzik, sürpriz sunumlar olan gecenin bilet fiyatı 35 TL. Geceye bütün bayanlar davetlidir” dedi.

#

09 May 2013 - 09:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber