'Vaveyla' sahnelendi

GAZİPAŞA'DA Can Yunuslar Derneği, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle program düzenledi. Programda Fatih Sanat Merkezi Tiyatro ekibi 'Vaveyla' isimli tiyatro oyununu sahneledi.

Gazipaşa Düğün Sarayı'nda düzenlenen programa Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Kahyalar Belde Belediye Başkanı Tevfik Karav, Yazı İşleri Müdürü Ferit Altürk, Gazipaşa İlçe Müftüsü Ahmet Bayer, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Çınar, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit ve Gazipaşalı vatandaşlar katıldı. Can Yunuslar Derneği Tiyatro'ya gelen misafirlere 40 hadisli gül hediye etti. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra Kur-an'ı Kerim okunmasıyla başladı. Can Yunuslar Derneği'nin gönüllü bayan üyelerince Hz. Muhammed’e (SAV) hediye edilmek üzere iki aylık bir süreç içinde okunan 10 bin Salavat-ı Şerif'in ve bin 52 adet hatmin duası yapıldı. Hatmin duasını Gazipaşa İlçe Müftüsü Ahmet Bayer yaptı. Hatim duasından sonra Fatih Sanat Merkezi Tiyatro ekibi komedi-dram türündeki 'Vaveyla' oyununu sahneledi. Can Yunuslar Derneği Başkanı Durmuş Köse, dernek olarak ilçede 2002 yılından bugüne kadar çok sayıda faaliyetle halkın yanında olduklarını söyledi.

#

19 Nis 2012 - 01:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber