Valilik az önce açıkladı

Şırnak Valiliğinden, Cizre ve Silopi ilçelerinde sokağa  çıkma yasağının her gün 04.30 ile 21.30 saatleri arasında kaldırıldığı, 21.30 ile  04.30 arasında yasağın sürdüğü bildirildi

VALİLİKTEN yapılan açıklamada, Cizre ve Silopi ilçe merkezlerinde  terör örgütü PKK mensuplarının etkisiz hale getirilmesi, vatandaşların can ve mal  güvenliğinin devamı için uygulanan kısmi sokağa çıkma yasağının bugünden itibaren  yeniden düzenlendiği belirtildi.
Açıklamada, "Sokağa çıkma yasağı her gün 04.30 ile 21.30 saatleri  arasında kaldırılmış olup, 21.30 ile 04.30 saatleri arasında yasak devam  etmektedir." ifadesine yer verildi.
İki ilçede Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca  PKK'lı teröristlere yönelik yürütülen müşterek operasyonun sona ermesinin  ardından sokağa çıkma yasağı 05.00 ile 19.30 saatleri arasında uygulanıyordu.
 

28 Mar 2016 - 12:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber