Ünlü sanatçı ifade verdi

Ünlü sanatçı ifade verdi

ÜNLÜ  sanatçı Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab'ın tutuklandığı yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında, ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu ile birlikte ifade verdi. Gündeş ve ağabeyinin yeni yıla dakikalar kala ifadeleri tamamlanarak emniyetten ayrıldığı belirtildi. Gündeş'e, polisin şüpheli bulduğu eşiyle yaptığı telefon konuşmalarının ifadesinde sorulduğu belirtildi.

Vatan Caddesi'ndeki Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında geçtiğimiz hafta tutuklanan iş adamı Reza Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş ve ağabeyi Cengiz Kumartaşlıoğlu'nu ifade vermeye davet etti. Dün akşam saat 20.00 sıralarında avukatları Şeyda Yıldırım'la birlikte emniyete gelen Gündeş, dün akşam saat 22.00'da ifadesi tamamlandı ve emniyetten ayrıldı. Ağabeyi Kumartaşlıoğlu'nun ifadesi de 23.40'da bitti ve emniyetten ayrıldı. Ebru Gündeş'e, eşi Reza Zarrab'la yaptığı telefon konuşmalarının sorulduğu belirtildi. Kumartaşlıoğlu'na da Reza Zarrab'la yaptığı telefon konuşmalarının yöneltildiği ifade edildi.

Eşi Reza Zarrab'ın yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında tutuklanıp Metris Cezaevi'ne konmasının ardından Ebru Gündeş bütün yılbaşı programlarını iptal etmişti. Bir televizyon kanalındaki yılbaşı özel programına da katılmayan Gündeş, savcılık izniyle her gün eşinin tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'ne yaptığı ziyareti dün gerçekleştirmemişti.  

01 Oca 2014 - 15:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber