Umre sezonu başladı

Bu sezon umre fiyatları yaklaşık olarak 850-bin 700 Euro arasında değişiyor

Hilal ÖNEL

YENİ umre sezonunun sömestr tatiline denk gelmesi nedeniyle umreye olan ilgi arttı. Mekke'de ocak, şubat ve mart aylarında havların serin olması, kış aylarında umreye olan ilginin artmasına neden olan bir diğer etken. Sömestr tatilinde yoğunluğun en üst düzeyde olacağını söyleyen Toprak Turizm Alanya Bölge Sorumlusu Erdin Kaya, "Her yıl olduğu gibi umre mevsimi hicri takvime göre Safer ayında başlayıp Ramazan ayının bitimiyle birlikte sona erecek" dedi.
‘KABE’YE YAKINLIK FİYATI ETKİLİYOR’
Umre fiyatlarının orada kalınacak süreye göre değişiklik gösterdiğini söyleyen Kaya, "Otellerin Kabe’ye yakınlığı-uzaklığı ve otellerin yıldız dereceleri de fiyatlarda değişikliklere neden oluyor. Umre fiyatlarıysa ortalama olarak 850-bin 700 Euro arasında değişiyor" şeklinde konuştu.

#

04 Oca 2013 - 00:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber