TÜSİAD'tan Burak Can mesajı

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz, önceki gün Okmeydanı’nda öldürülen Burak Can Karamanoğlu’yla ilgili yazılı mesaj yayınladı

YAPILAN açıklamada şöyle denildi: "Hepimizi derin üzüntüye boğan Berkin Elvan’ın cenaze töreninin ardından yaşanan silahlı saldırıda ikinci bir büyük üzüntüyü de, Burak Can Karamanoğlu’nun kaybıyla yaşadık. Herkesi aklı-selime ve bu gerginlik ve kutuplaşma ortamını süratle ortadan kaldıracak tutum ve davranışa davet ediyoruz. Gençlerimizin, vatandaşlarımızın bu tür saldırılar sonucu kaybını kabullenemeyiz; ülkemizin geleceğinin en temel güvencesi olan gençlerimizin, bu ülkede güven ve huzur içinde yaşaması ve ileriye umutla bakmalarını sağlamak için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini bekliyoruz. Burak Can Karamanoğlu’nun, Tunceli’de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis memurumuz Ahmet Küçüktağ’ın ve 10 Mart 2014 tarihinde, trafik kazasında göreve giderken kaybettiğimiz polis memurlarımız Abdullah Kılıç, Ömer Aktaş, Resul Erdal Aytemir ve Gökhan Emre Örül’ün ailelerine, yakınlarına ve tüm vatandaşlarımıza başsağlığı dileriz."



14 Mar 2014 - 10:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber